ECO Servicii

Consultanță și instrumente

Tranziție asistată către un mediu construit sustenabil și bazat pe economie circulară.

Analiza ciclului de viață a clădirilor

Te sprijinim în evaluarea ciclului de viață a proiectului tău, pentru a putea implementa mai multe opțiuni de reducere a impactului asupra mediului specifice clădirilor verzi.

"Life Cycle Assessment" (LCA) este o metodă care evaluează impactul asupra mediului asociat fiecăreia dintre etapele unui proiect - de la aprovizionarea cu materiale și până la sfârșitul ciclului de viață a acestuia.

Consultanță tehnică

Te ajutăm să alegi produsele optime, a căror performanță tehnică este dublată de randament superior în protejarea climei.

Simulator amprentă CO2

Îți oferim suport în evaluarea amprentei CO2 pentru produsele din oferta ECONCEPT.

Suport și expertiză ECO

Îți oferim suport în înțelegerea conceptelor de sustenabilitate, a cadrului legislativ și a modului în care se vor transforma standardele în construcții ca urmare a directivelor din Uniunea Europeană.

Neutralizarea emisiilor de CO2

Îți facilităm accesul la informații despre procesul de compensare a emisiilor de CO2 - un mecanism prin care susținem lupta împotriva schimbărilor climatice și a încălzirii globale.

Oferim suport pentru aplicarea mecanismului

Contactează echipa Holcim pentru a accesa ECO Serviciile noastre.

Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd

La Holcim România ne concentrăm pe eficientizarea continuă a procesului de fabricare a cimentului.

Investițiile verzi au început cu mulți ani în urmă, fiind prima fabrică de ciment din Europa care a înaugurat în 2012 instalația de recuperare a energiei termice reziduale.

Vizualizează
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT

Am lansat ECONCEPT, cel mai de anvergură proiect la care puteam să particip vreodată. Este lansat de Holcim România, care aderă angajamentului Net Zero lansat de LafargeHolcim.

Vizualizează
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
ECOPact, Betonul Verde
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România
Anunță-mă când apare ceva nou