ECO Soluții

Produse cu amprentă scăzută de CO2

Ne aflăm în punctul în care este nevoie de soluții pentru construcții sustenabile și durabile, care să răspundă cerințelor de reglementare și așteptărilor sociale, care să protejeze și să păstreze mediul înconjurător.

Vă prezentăm ansamblul de produse și soluții Holcim România, cu amprentă scăzută de CO2, respectiv cimenturi, betoane și lianți hidraulici pentru clădiri și proiecte de infrastructură, comerciale, industriale sau rezidențiale.

Cu ECOPact, noua gamă de betoane verzi de înaltă performanță, contribuim activ la accelerarea tranziției către construcții sustenabile.

Inovația pe care o propunem prin betoane cu emisii reduse de CO2 reprezintă alegerea responsabilă și eficientă pentru un viitor sustenabil.

ECOPlanet, noua generație de ciment cu emisii reduse de CO2, oferă numeroase posibilități de a construi cu grijă pentru natură și cu responsabilitate pentru viitor.

Cu performanțe deosebite și durabilitate superioară chiar și în condiții de expunere la medii agresive, ECOPlanet reprezintă alegerea ideală pentru construcții proiectate să reziste peste generații.

Rezidențial

Pentru sectorul de retail, Holcim România vine cu o ofertă extinsă de produse la sac, cu performanță climatică superioară, evidențiate prin timbru ECO, prezent pe ambalaj, ce indică o reducere de minim 30% a emisiilor de CO2.

Non-rezidențial

În era exploziei demografice și a urbanizării, preocuparea noastră este să asigurăm performanțe de rezistență și durabilitate pentru construcții, respectând condiții riguroase de protecție a mediului.

Infrastructură

Holcim România s-a angajat în dezvoltarea și obținerea celor mai bune soluții pentru infrastructură, soluții capabile să facă față provocărilor tehnice din zilele noastre și, în același timp, să răspundă necesității diminuării amprentei de CO2 pentru drumurile viitorului.

Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd

La Holcim România ne concentrăm pe eficientizarea continuă a procesului de fabricare a cimentului.

Investițiile verzi au început cu mulți ani în urmă, fiind prima fabrică de ciment din Europa care a înaugurat în 2012 instalația de recuperare a energiei termice reziduale.

Vizualizează
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT

Am lansat ECONCEPT, cel mai de anvergură proiect la care puteam să particip vreodată. Este lansat de Holcim România, care aderă angajamentului Net Zero lansat de LafargeHolcim.

Vizualizează
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
ECOPact, Betonul Verde
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România
Anunță-mă când apare ceva nou