ECOPact, Betonul Verde

Noi, la Holcim România, construim cu responsabilitate pentru viitor.

Betonul este materialul de construcție cel mai răspândit pe planetă datorită avantajelor sale incontestabile. Beneficiile tehnice, precum stabilitatea sau rezistența la căldură și la incendiu, ne determină să îl alegem pentru toate tipurile de construcții, de la infrastructuri până la clădiri rezidențiale.

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

ECOPact este prima gamă de betoane de clasă climatică A și cu reducere de peste 30% a amprentei de dioxid de carbon față de media europeană. Am introdus această inovație în România pentru că ea contribuie la protecția mediului și îndeplinește cele mai exigente cerințe de sustenabilitate.

Cu alte cuvinte, betoanele verzi înseamnă grijă față de natură, înseamnă viață. Betoanele verzi asigură bunăstarea și sănătatea viitoarelor generații.

Vă invit să descoperiți proprietățile, avantajele și beneficiile ECOPact.

Am încredere că parteneriatele noastre, prin alegerile înțelepte făcute în proiectele de construcții, vor contribui la reducerea amprentei de dioxid de carbon.

În acest fel, împreună, vom lăsa generațiilor viitoare ceea ce merită.

Anca Alexandru, Direct Betoane, Holcim România

Construim pentru oameni și planetă

Soluțiile noastre dau forma lumii în care trăim. Noi și generațiile următoare.

ECONCEPT

Noi, Holcim România, credem într-un viitor construit în armonie cu mediul. Împreună dăm startul unui nou model de colaborare.

Anunță-mă când apare ceva nou