Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

Am deosebita onoare să fiu cel care vă invită să deschidem împreună o nouă etapă în industria materialelor de construcții din România.

Este un moment important pentru noi, ce încununează eforturile susținute ale Holcim România, începute cu mulți ani în urmă, pentru combaterea crizei climatice și reducerea emisiilor de CO2.

Ca lideri în domeniul materialelor de construcții, suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător.

Fabricarea cimentului, ingredient principal în producerea betonului, cel mai utilizat material din lume - generează emisii de dioxid de carbon, care contribuie la încălzirea globală și schimbările climatice.

Ne aflăm în punctul în care este nevoie de soluții pentru a construi mai sustenabil, pentru a accelera construcțiile verzi și tranziția către o lume care protejează viața planetei.

LafargeHolcim este prima companie din domeniul materialelor de construcții care a aderat în 2020 la dezideratul limitării încălzirii globale la 1,5°C. Am semnat angajamentul “NET ZERO” emisii de carbon și ne-am alăturat altor aproximativ 300 de companii din diverse sectoare economice, active în 50 de țări de pe întreg globul. Avem acțiuni definite cu obiective specifice, pentru un orizont de timp până în 2030, și o viziune mai amplă, ce va fi însoțită de noi acțiuni, până în 2050.

Bogdan Dobre, Director General - Grup Holcim România Market Head - Lafarge Moldova

Construim pentru oameni și planetă

Soluțiile noastre dau forma lumii în care trăim. Noi și generațiile următoare.

ECONCEPT

Noi, Holcim România, credem într-un viitor construit în armonie cu mediul. Împreună dăm startul unui nou model de colaborare.

Anunță-mă când apare ceva nou