Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu. Avem un plan bine pus la punct pentru a reduce impactul poluării și pentru a combate criza climatică. Privim cu încredere către viitor, ne unim eforturile, acționăm cu convingere și “construim pentru oameni și planetă”. Construim pentru mâine, construim pentru viață.

Ce înseamnă pentru tine “Construim pentru oameni și planetă”?

Este o viziune pe termen lung și implică un mod responsabil de a face business. Ne angajăm împreună să dezvoltăm această industrie cu gândul la sănătatea și confortul viitoarelor generații. Ne pasă de resursele naturale, ne pasă de destinul copiilor noștri. De aceea acum propunem o schimbare în industria materialelor de construcții.

“Construim pentru oameni și planetă” este viziunea Holcim pentru și despre viitor. Prețuim oamenii și ne gândim la sănătatea și nevoile lor. Când ne referim la planetă, ne uităm mai departe, către un orizont îndepărtat, ne raportăm la viitoarele generații.

La Holcim România, noi nu construim pe termen scurt. Prin natura domeniului în care activăm noi, cimentiștii, avem o viziune de 30-50 de ani. Creăm, inovăm în prezent și producem pentru viitor. Materialele noastre sunt pentru generații. Noi am ales să fim alergători de cursă lungă.

Ce este sustenabilitatea, în opinia ta?

Conceptul de sustenabilitate vizează desfășurarea activității fără a epuiza resursele naturale disponibile și fără a pericilita echilibrul mediului. A fi sustenabil înseamnă a face business în mod responsabil față de oameni și față de natură. La Holcim, sustenabilitatea se traduce în ambiția de reducere a amprentei de dioxid de carbon și derularea procesului de fabricare a cimentului într-un mod cât mai prietenos cu mediul. Ne-am asumat misiunea de a fabrica materiale pentru viață și o vom urma cu convingere și perseverență.

Edmund Piess, Director General Geocycle România | Direct Sustenabilitate Grupul Holcim România

Construim pentru oameni și planetă

Soluțiile noastre dau forma lumii în care trăim. Noi și generațiile următoare.

ECONCEPT

Noi, Holcim România, credem într-un viitor construit în armonie cu mediul. Împreună dăm startul unui nou model de colaborare.

Anunță-mă când apare ceva nou