Infrastructură

Produse cu amprentă scăzută de CO2

România are nevoie de infrastructură, de drumuri și construcții durabile și de calitate.

Transportul rutier reprezintă un sector vital al activității economice. În țara noastră, el reprezintă peste 80% din totalul modurilor de transport pentru mărfuri și călători.

Holcim România s-a angajat în dezvoltarea și obținerea celor mai bune soluții pentru infrastructură, soluții capabile să facă față provocărilor tehnice din zilele noastre și, în același timp, să răspundă necesității diminuării amprentei de CO2 pentru drumurile viitorului.

80 miliarde euro fonduri UE pentru România pentru proiecte de dezvoltare și infrastructură (2021 – 2027).

Compania noastră propune o ofertă de soluții durabile și sustenabile pentru construcții care compun o infrastructură mai sigură, la standarde înalte de calitate, cu timp scurt de execuție, optime din punct de vedere economic și în armonie cu mediul înconjurător.

Într-o piață dominată de nevoia urgentă a dezvoltării și finalizării rapide și riguroase a proiectelor de infrastructură pentru transport, răspundem cu expertiza potrivită, experiență și soluții inovatoare cu amprentă redusă de CO2, de clasa climatică A și A+:

Contribuția noastră
1970
proiecte executate
104 km
de autostradă construiți
350
de drumuri județene și comunale reabilitate
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd

La Holcim România ne concentrăm pe eficientizarea continuă a procesului de fabricare a cimentului.

Investițiile verzi au început cu mulți ani în urmă, fiind prima fabrică de ciment din Europa care a înaugurat în 2012 instalația de recuperare a energiei termice reziduale.

Vizualizează
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT

Am lansat ECONCEPT, cel mai de anvergură proiect la care puteam să particip vreodată. Este lansat de Holcim România, care aderă angajamentului Net Zero lansat de LafargeHolcim.

Vizualizează
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
ECOPact, Betonul Verde
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România
Anunță-mă când apare ceva nou