Non-rezidențial

Ciment cu emisii reduse de CO2 pentru construcții comerciale și industriale

În era exploziei demografice și a urbanizării, preocuparea noastră este să asigurăm performanțe de rezistență și durabilitate pentru construcții, respectând condiții riguroase de protecție a mediului.

Dezvoltăm soluții care să îndeplinească toate cerințele de exploatare și stabilitate pe durata întregii vieți a construcțiilor și acționăm în echilibru cu mediul înconjurător.

Scăderea amprentei de CO2 începe cu principalul ingredient care face posibilă realizarea oricărui proiect - cimentul.

Holcim România oferă o gamă variată de cimenturi vrac pentru toate tipurile de aplicații: construcții civile, industriale, agricole, lucrări de infrastructură.

Pe o piață în ascensiune, ne-am adaptat portofoliul prin producerea și livrarea de cimenturi cu emisii reduse de CO2, ca o prioritate în eforturile noastre de îndeplinire a angajamentului asumat față de mediu.

Aceste cimenturi asigură suport certificării clădirilor verzi conform sistemelor LEED și BREEAM, prin certificarea BES 6001 privind folosirea de materii prime din surse sustenabile și EDP - Declarația de mediu a produsului.

La nivel global*
  • Producția pentru 1 tonă de ciment => 600-700 kg CO2
  • Producția de ciment reprezintă cca. 5% din volumul total de CO2 generat de umanitate
*Sursa: Cembureau
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Anunță-mă când apare ceva nou