Sustenabilitate
Criza climatică

Aproape 50% din resursele naturale extrase anual de pe Terra sunt destinate locuințelor și infrastructurii. Economia circulară poate sprijini reducerea cu 40% a emisiilor de CO2 pentru ciment, materiale plastice, oțel și aluminiu

Află mai multe
Angajamentul LafargeHolcim: "Net Zero"

Din 2020, Grupul LafargeHolcim aderă la dezideratul limitării încălzirii globale la 1,5°C, cu obiective pe baze științifice.

Află mai multe
Strategia Noastră

Reducem, Recuperăm, Inovăm. Rezultatele ne recomandă ca partener pentru succes.

Află mai multe
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd

La Holcim România ne concentrăm pe eficientizarea continuă a procesului de fabricare a cimentului.

Investițiile verzi au început cu mulți ani în urmă, fiind prima fabrică de ciment din Europa care a înaugurat în 2012 instalația de recuperare a energiei termice reziduale.

Vizualizează
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT

Am lansat ECONCEPT, cel mai de anvergură proiect la care puteam să particip vreodată. Este lansat de Holcim România, care aderă angajamentului Net Zero lansat de LafargeHolcim.

Vizualizează
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Anunță-mă când apare ceva nou