Termeni și condiții

Exonerare de responsabilitate

1. Folosirea "Holcim" 

Companiile din Grupul LafargeHolcim sunt din punct de vedere legal entitati legale separate, de sine statatoare. Totusi, termenii " Holcim", "Grup", "Noi" sau "Noua" folositi in acest website vor face referire la Holcim in general sau, daca nu este explicit exprimat in alt mod, acolo unde nu se face identificarea vreunei companii anume din Grupul LafargeHolcim. 

2. Nu se ofera declaratii si garantii 

Considerand faptul ca Holcim a intreprins eforturi considerabile pentru a include informatii si link-uri exacte si de ultima ora, astfel de informatii si link-uri din acest website va sunt oferite ca "asa cum sunt si asa cum sunt disponibile".
Holcim nu face nici un fel de declaratii si nu garanteaza in nici un fel, expres sau implicit, incluzand dar nelimitat la declaratia cu privire la faptul ca Holcim are dreptul sa transfere proprietatea asupra informatiilor si ca nicio alta persoana nu are vreun drept asupra informatiiilor, neincalcarea vreunei obligatii, faptul ca informatiile se potrivesc folosirii intr-un scop anume, sau in legatura cu disponibilitatea, acuratetea, caracterul complet sau continutul acestui website. 

3. Exonerare de responsabilitate 

Holcim exclude orice responsabilitate personala pentru folosirea acestui website sau a oricarei pagini legate de aceasta si nu va fi tinuta responsabil in nici un mod, oricare ar fi acesta, pentru orice dauna directa, accesorie, speciala, indirecta, punitiva sau alte daune decurgand din accesarea de catre dumneavoastra, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website sau orice alt website legat prin link cu acest website, sau orice alte erori sau omisiuni in continutul acestuia, incluzand, dar nelimitat la virusi, care va pot ataca calculatorul, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces. Holcim poate schimba aceasta pagina oricand, fara avertizare, dar nu isi asuma responsabilitatea de a o actualiza. 

Toti utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestei pagini si a oricarei pagini legata prin link cu aceasta din acest site si continutul acesteia se face pe propriul risc. 

4. Link-uri fata de website-uri sau pagini apartinand unor terte parti 

Holcim nu isi exprima nicio opinie si nu raspunde de continutul niciunui website al unui tert legat prin link din acest website sau prin care ati obtinut acces la acest website. Holcim nu face nici o declaratie oricare ar fi ea asupra oricarei pagini a unei terte parti si in mod expres isi declara lipsa de raspundere pentru orice astfel de informatie provenind de la o astfel de terta parte si folosirea ei. 

5. Oferta sau solicitare 

Investitorii nu trebuie sa se bazeze pe informatii oferite in aceasta pagina pentru decizii de investitii, astfel de informatii neconstituind o oferta sau solicitare pentru achizitia sau lichidarea, negocierea sau orice tranzactie de valori LafargeHolcim. 

6. Marca si drepturi de proprietate intelectuala

Holcim si sigla Holcim sunt marci ale Holcim IP Ltd, o companie a Grupului ​Lafarge​Holcim. Prin prezenta​,​
 nu se acorda licenta pentru niciunul din drepturile de proprietate intelectuala care apartin companiei Holcim. Daca nu este explicit mentionat in alt fel, reproducerea, retransmisia sau alta utilizare este autorizata numai pentru uz personal, cu conditia ca sursa sa fie confirmata si sa fie respectate toate legile ​privind​ dreptu​rile de ​proprietate intelectuala​. Orice alta folosire, de exemplu, dar nelimitandu-se, la cea comerciala sau politica, este strict interzisa. 

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe detalii despre politica de protectie a datelor, va rugam sa accesati pagina dedicata aici.

Holcim si sigla Holcim sunt marci ale Holcim IP Ltd, o companie a Grupului Holcim. Prin prezenta nu se acorda licenta pentru nici unul din drepturile de proprietate intelectuala care apartin companiei Holcim. Daca nu este explicit mentionat in alt fel, reproducerea, retransmisia sau alta utilizare este autorizata numai pentru uz personal, cu conditia ca sursa sa fie confirmata si sa fie respectate toate legile in legatura cu dreptul de autor. Orice alta folosire, de exemplu, dar nelimitandu-se, la cea comerciala sau politica, este strict interzisa.

Va rugam sa nu uitati faptul ca World Wide Web este un sistem accesibil publicului larg. Daca puneti date personale la dispozitie online o faceti pe propriul risc. 

Pe langa faptul ca Holcim apreciaza interesul dumneavoastra in acest website si respecta intimitatea si domeniul privat al fiecaruia, Holcim recunoaste si importanta protejarii confidentialitatii datelor personale care pot fi adunate vizitand website-urile Grupului Holcim. In timp ce astfel de informatii sunt procesate in conformitate cu prevederile legale in vigoare in tarile in care sunt intretinute website-urile, se poate totusi intampla ca respectivele website-uri sa cuprinda link-uri la website-uri ale unor terte parti care nu sunt acoperite prin aceasta declaratie si pentru care Holcim nu poate fi tinut in nici un fel responsabil. 

Holcim colecteaza date personale atunci cand acestea sunt din proprie initiativa prezentate de vizitatori. Aceste date sunt folosite in scopurile interne declarate in locatia unde sunt prezentate, adica pentru comunicate de presa, rapoarte anuale, alte informatii sau pentru cererile de ocupare a unor posturi, numai in cadrul Holcim, ceea ce poate include comunicarea lor unor alte companii din Grupul Holcim. 

In momentul in care va prezentati datele personale pe acest website, va exprimati acordul expres ca acestea sa fie folosite si eventual trimise mai departe. Puteti obtine acces la datele personale si le puteti sterge, corecta sau revizui trimitandu-ne un e-mail. 

Holcim poate folosi tehnologie "cookie" pentru a masura activitatea site-ului si a colecta informatii specifice in acest scop, adica tipul browser-ului si sistemul de operare, sistemul metric, localizarea geografica, pe o baza anonima, consolidata, pentru a adapta informatia la preferintele fiecaruia dintre dumneavoastra. 

Copiii si tinerii sub 18 ani sunt sfatuiti sa obtina permisiunea parintelui sau tutorelui inainte de a prezenta date personale de identificare pe website-urile Holcim.

Pentru mai multe informatii despre fisierele cookie, va rugam sa faceti click aici.

Copyright © 2016 Holcim (Romania) SA. Toate drepturile rezervate.

Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd

La Holcim România ne concentrăm pe eficientizarea continuă a procesului de fabricare a cimentului.

Investițiile verzi au început cu mulți ani în urmă, fiind prima fabrică de ciment din Europa care a înaugurat în 2012 instalația de recuperare a energiei termice reziduale.

Vizualizează
Descoperă inovațiile prin care fabricăm soluții ECO la fabrica Aleșd
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT

Am lansat ECONCEPT, cel mai de anvergură proiect la care puteam să particip vreodată. Este lansat de Holcim România, care aderă angajamentului Net Zero lansat de LafargeHolcim.

Vizualizează
Despre sustenabilitate, cimenturi verzi și ECONCEPT
ECOPact, Betonul Verde

După succesul obținut în țări precum Elveția, Germania, Franța și Statele Unite ale Americii, Holcim introduce acum în România ECOPact - prima gamă de betoane verzi de înaltă performanță, creată pentru accelerarea tranziției către construcții sustenabile și neutralitate climatică.

Vizualizează
ECOPact, Betonul Verde
Sustenabilitatea pentru Holcim România

Noi, în Grupul Holcim România, ne-am angajat să acționăm sustenabil, cu grijă față de oameni și responsabil față de natură. Ne-am făcut o promisiune și ne-am luat un angajament față de societate și mediu.

Vizualizează
Sustenabilitatea pentru Holcim România
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România

De mai bine de 180 de ani, Compania Holcim creează materiale de construcție inovatoare pentru a da viață celor mai ambițioase proiecte și pentru a aduce calitatea vieții la nivelul așteptat de toți.

Vizualizează
Sustenabilitate și noua poziționare Holcim România
Anunță-mă când apare ceva nou